Hockeymannen beginnen met nederlaag

ALMERE • Zo 10 september 2017 | 16:07 • Zondag 10 september 2017 | 16:07
De hockeymannen van Almeerse Hockey Club zijn het seizoen in de hoofdklasse begonnen met een nederlaag. Op sportpark Klein Brandt in Almere was SCHC met 2-3 te sterk.

De ploeg van coach Pasha Gademan keek na twee kwarten spelen tegen een 0-3 achterstand aan. De 0-1 en 0-3 van Tom Vis vielen uit een strafcorner, tussendoor scoorde Luuk van Duren 0-2. In het derde kwart kwam Almeerse via een benutte strafcorner van Stijn Jolie terug in de wedstrijd.

Aan het begin van het vierde kwart zorgde de Zwitser Andrin Rickli voor 2-3, maar verder kwamen de Almeerders niet.