City FC speelt gelijk tegen FC Dordrecht: 1-1

ALMERE • Vr 15 september 2017 | 19:14 • Vrijdag 15 september 2017 | 19:14
Almere City FC heeft vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld bij FC Dordrecht. Bij rust keken de Almeerders nog tegen een 1-0 achterstand aan. De ploeg van Jack de Gier wacht nog altijd op de eerste uitzege van het seizoen. City staat nu twaalfde in de Jupiler League met 5 punten uit 5 gespeelde wedstrijden.

FC Dordrecht kwam na 10 minuten op voorsprong door een goal van Andreias Calcan, die attent reageerde na een afgeslagen verre ingooi van oud Almere City FC speler Misidjan. In de tweede helft bepaalde topscorer Arsenio Valpoort met een rake kopbal uit een corner de einduitslag op 1-1.

Valpoort heeft inmiddels 5 goals gemaakt in de eerste 5 wedstrijden van het nieuwe seizoen. De vleugelaanvaller is samen met Ajacied Cassierra topscorer in de Jupiler League.

In de tweede helft mocht Anass Ahannach zijn debuut maken bij de Almeerders. Het neefje van Soufyan Ahannach kwam in de ploeg voor Kevin Brands.

Komende dinsdagavond komt Almere City FC weer in actie, maar dan in het bekertoernooi. FC Oss is dan in Oss de tegenstander.