Jong Almere City wint ook van Quick Boys

ALMERE • Za 16 september 2017 | 16:29 • Zaterdag 16 september 2017 | 16:29
Jong Almere City FC heeft zaterdag de derde overwinning geboekt in de derde divisie. In Katwijk was de ploeg van trainer Ivar van Dinteren met 2-3 te sterk voor Quick Boys.

In de eerste helft zorgde Khalid Tadmine voor een 2-0 voorsprong voor de Almeerders door doelpunten in de 2e en 31e minuut. Quick Boys kwam echter sterk terug in de tweede helft en kwam door twee doelpunten van Yordi Teijsse weer op gelijke hoogte.

In de slotfase wist Silvester van der Water toch nog de 2-3 voor de Almeerders te scoren. Jong Almere City FC staat nu tweede in de derde divisie met 9 punten uit 4 gespeelde wedstrijden.