SV Urk verliest thuis van Staphorst

URK • Za 16 september 2017 | 16:57 • Zaterdag 16 september 2017 | 16:57
In de hoofdklasse B heeft SV Urk zaterdagmiddag thuis verloren van vv Staphorst. Op sportpark De Vormt waren de gasten met 0-2 te sterk voor de ploeg van Richard Karrebelt.

In de eerste helft kreeg SV Urk goede kansen om op voorsprong te komen, maar was het bij rust 0-0.

Een kwartier voor tijd brak uitgerekend oud SV Urk speler William de Boer de wedstrijd open: 0-1. Net na de openingstreffer kwam vv Staphorst snel op 0-2 via Rob Mijnheer. SV Urk wist hierna niet meer gevaarlijk te worden.

De Urkers hebben dit seizoen tot dusverre 1 punt uit 3 wedstrijd behaald. Volgende week speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen Berkum.