De Gier keert terug in Adelaarshorst

ALMERE • Do 28 september 2017 | 16:29 • Donderdag 28 september 2017 | 16:29
Trainer Jack de Gier van Almere City FC kan vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles geen beroep doen op aanvoerder Tom Overtoom en de spelers Jergé Hoefdraad en Javier Vet. Zij kampen allen nog met blessures. Rechtsback Kees van Buuren is wel volledig hersteld en kan aan de bak tegen de ploeg uit Deventer.

Voor trainer Jack de Gier is de wedstrijd van vrijdagavond bijzonder. Hij keert terug in de Adelaarshorst, waar hij in het seizoen 1994-1995 als aanvaller bij Go Ahead Eagles speelde. De spits maakte destijds zoveel indruk dat Willem II hem na één seizoen wegkocht uit Deventer.

Naast de Gier speelden ook de Almeerse spelers Jeffry Rijsdijk en Keven Brands voor Go Ahead Eagles. Brands kwam vorig seizoen over van NAC, maar vertrok afgelopen februari na amper een half jaar alweer richting het Turkse Samsunspor.

Almere City FC draait met een 14e plek tot dusver nog stroef dit seizoen. Go Ahead Eagles dat vorig seizoen nog in de eredivisie acteerde, stelt ook teleur. De ploeg wist nog niet te winnen in de Jupiler League en staat 17e met vier punten uit zes wedstrijden. 


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel