Almeerse HC krijgt te weinig tegen Amsterdam

ALMERE • Zo 1 oktober 2017 | 16:48 • Zondag 1 oktober 2017 | 16:48
De hockeymannen van de Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag thuis nipt verloren van topploeg Amsterdam. Op Sportpark Klein Brandt leek de wedstrijd te eindigen in een 1-1 gelijkspel, maar vlak voor tijd bezorgde international Mirco Pruyser de gasten alsnog de winst.

Almere kreeg gedurende de wedstrijd meerdere malen goede kansen op een voorsprong. Toch kwam Amsterdam in het derde kwart op voorsprong door een goal van Johannes Mooij. In het vierde kwart kwam de Almeerse HC terecht op gelijke hoogte na een tip-in van Ryan Crowe.

De Almeerders leken eindelijk het eerste punt van het seizoen binnen te halen, maar Pruyser bezorgde de thuisploeg alsnog een kater.