Naber wil vijfde NK titel en persoonlijk record dressuur

BIDDINGHUIZEN • Ma 2 oktober 2017 | 16:17 • Maandag 2 oktober 2017 | 16:17
Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen wil komend weekeinde voor de vijfde keer op rij Nederlands Kampioen Eventing worden tijdens de Military Boekelo. Naber wil bovendien met haar paard Peter Parker een nieuw Persoonlijk Record vestigen op het onderdeel dressuur.

Het prestigieuze paardensportevenement wordt van woensdag tot en met zondag gehouden in Twente. Vorig jaar werd Naber nog Nederlands kampioen op haar paard Harry Belafonte, maar ditmaal kiest ze voor Peter Parker. Dit omdat Harry Belafonte dit seizoen al actief was tijdens de zware wedstrijd in het Engelse Badminton en op het Europees Kampioenschap. 

Naber en Harry Belafonte wonnen in juli nog Eventing Emmeloord. Naber komt in Boekelo tevens in actie op een tweede paard: Coral Estate ZamZam.

Woensdag is de veterinaire keuring en donderdag en vrijdag staat het onderdeel dressuur op het programma. Zaterdag is de cross-country en zondag wordt de Eventing afgesloten met het onderdeel springen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel