Koppositie Derde Divisie lonkt voor Jong City

ALMERE • Vr 6 oktober 2017 | 15:53 • Vrijdag 6 oktober 2017 | 15:53
Het beloftenelftal van Almere City FC doet het dit seizoen prima in de Derde Divisie. Vorig seizoen wist Jong City zich in mei nog op het laatste moment veilig te spelen in deze klasse, maar dit seizoen draait de ploeg mee in de top van de ranglijst.

De formatie van coach Ivar van Dinteren staat momenteel derde op de ranglijst en speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen DOVO uit Veenendaal. De achterstand op de koplopers VVOG en Spakenburg bedraagt slechts één punt. Bij winst op DOVO en puntenverlies voor VVOG en Spakenburg zijn de Almeerse beloften zaterdag de nieuwe koploper van de Derde Divisie.

Coach Van Dinteren vindt overigens dat zijn ploeg drie punten meer had moeten hebben in deze fase van de competitie. De trainer is niet bezig met de koppositie of een eventueel toekomstig kampioenschap. Hij bekijkt de zaken van week tot week en heeft maar twee doelstellingen: zoveel mogelijk spelers bij het eerste elftal afleveren en zo hoog mogelijk eindigen op ranglijst.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel