SV Urk dieper in de zorgen

URK • Za 7 oktober 2017 | 15:31 • Zaterdag 7 oktober 2017 | 15:31
SV Urk heeft in de hoofdklasse nog steeds geen overwinning te pakken dit seizoen. In het zesde duel van de competitie gingen de Urkers in Huizen met 2-1 onderuit tegen Zuidvogels.

SNEL OP ACHTERSTAND:
Al heel vroeg in de wedstrijd kwam SV Urk op achterstand. In de derde minuut schoot Jonny Mehrez de bal hoog in de goal (1-0).

Even later in de vijftiende minuut kopte Richard Gooijer de 2-0 binnen voor Zuidvogels.

GOED UIT DE KLEEDKAMER:
SV Urk kwam na rust goed uit de kleedkamer. Invaller Gerrit Tol schoot vanaf ongeveer 15 meter de bal in de hoek van het doel.

ROOD:
Tien minuten voor tijd moest SV Urk verder met tien man. Verdediger Bennie Dunnink moest na een harde overtreding het veld met een rode kaart verlaten.