SV Urk wil crisis bezweren tegen Ajax

URK • Do 12 oktober 2017 | 23:12 • Donderdag 12 oktober 2017 | 23:12
Hoofdklasser SV Urk wil zaterdag eindelijk de eerste zege van het seizoen boeken in de Hoofdklasse B. De formatie van Richard Karrebelt speelt dan op eigen veld een thuiswedstrijd tegen de amateurs van Ajax, de huidige nummer 4 van de ranglijst.

SV Urk kampt momenteel met een sportieve crisis: uit de eerste 6 wedstrijden werd slechts één puntje behaald. De ploeg staat op de laatste plaats van de Hoofdklasse B.

Afgelopen zaterdag uitte trainer Karrebelt fikse kritiek op zijn spelers na de verloren uitwedstrijd bij Zuidvogels. De oefenmeester vond dat zijn spelers zich niet aan de gemaakte afspraken hadden gehouden.

Volgens aanvoerder Jan van Slooten was deze kritiek terecht. De captain vindt bovendien dat zijn ploeg moeilijk met druk kan omgaan dit seizoen.Ondanks de sportieve malaise voelt trainer Richard Karrebelt nog altijd veel vertrouwen van zijn spelers.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel