Dunnink baalt van schorsing

URK • Di 17 oktober 2017 | 16:40 • Dinsdag 17 oktober 2017 | 16:40
Centrale verdediger Bennie Dunnink is ook komende zaterdag niet inzetbaar voor zijn ploeg SV Urk tijdens de belangrijke uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn. Dunnink zit dan zijn tweede schorsingsduel uit naar aanleiding van zijn rode kaart tijdens de wedstrijd tegen Zuidvogels. SV Urk is momenteel de hekkensluiter van de Hoofdklasse B, met slechts één punt uit zeven gespeelde wedstrijden.

Dunnink kreeg de kaart op 7 oktober in Huizen nadat hij zijn tegenstander vol op zijn enkels had geschopt. De Urker heeft nu spijt van zijn onbesuisde actie: "Ik verloor mijzelf in een fractie van een seconde. Dat was genoeg voor de scheidsrechter om een terechte rode kaart uit te delen. Ik moet gewoon mijn kop gebruiken. Ik moet volwassen worden en zorgen dat ik dit soort dingen niet meer doe."

"Het is erg frustrerend, helemaal als je kijkt waar we nu staan met SV Urk. Dan wil je eigenlijk maar één ding doen en dat is je team helpen". Op 28 oktober is Dunnink weer inzetbaar voor SV Urk tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel