Jong City FC droomt van promotie

ALMERE • Wo 18 oktober 2017 | 16:08 • Woensdag 18 oktober 2017 | 16:08
Met liefst 19 punten uit acht gespeelde wedstrijden is Jong Almere City FC één van de verrassingen in de Derde Divisie. De beloftenploeg van coach Ivar van Dinteren bezet de tweede plaats achter koploper Spakenburg. 

Vorig seizoen wist Jong City ternauwernood lijfsbehoud te bewerkstelligen in de Derde Divisie. Volgens Van Dinteren heeft het team er veel baat bij dat er nu gewerkt wordt met een vaste selectiekern en is er daardoor veel duidelijkheid gekomen. 

Met slechts één punt minder dan Spakenburg doet Jong Almere City vooralsnog volop mee om promotie naar de Tweede Divisie. Van Dinteren vindt het nog wel vroeg om daarover te speculeren, maar erkent wel dat de club ambitieus is. Mocht het beloftenelftal in maart volgend jaar nog steeds in de top van de ranglijst bivakkeren, dan zou de club zeker niet moeten nalaten om voor promotie te gaan, aldus de deze zomer aangestelde oud-prof.  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel