SV Urk weet weer niet te winnen

URK • Za 21 oktober 2017 | 16:59 • Zaterdag 21 oktober 2017 | 16:59
In de hoofdklasse B heeft SV Urk de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 1-1 gelijk gespeeld.

In de twintigste minuut schoot aanvoerder Jan van Slooten na een goede actie de bal tegen CSV speler Jesse Perdon op en zo rolde de bal het doel in. Zo kwam SV Urk dus via een eigen doelpunt van CSV Apeldoorn op voorsprong in Gelderland. CSV kreeg wel een paar grote kansen in de eerste helft, maar kwam niet tot scoren.

In het begin van de tweede helft was er direct een grote kans voor SV Urk. Jelle de Boer kopte op de lat. In de vijfentwintigste minuut deed CSV iets terug en Fedde Timmer passeerde doelman Cornelis Koffeman. SV Urk kreeg nog een paar grote kansen. Zo kopte Pieter Brands in de laatste minuut net over, maar het bleef gelijk.

SV Urk blijft op de laatste plaats staan. De Urkers hebben na acht duels nu twee punten.