Bonjasky bij rentree ten onder tegen Manhoef

Almere 29 oktober 2017
Het gevecht ging in drie rondes gelijk op, jury wees Manhoef aan als winnaar
Kickbokser Remy Bonjasky uit Almere heeft bij zijn rentree in de ring niet kunnen winnen van uitdager Melvin Manhoef. In de Topsporthal ging het gevecht drie rondes gelijk op, maar uiteindelijk wees de jury Manhoef aan als winnaar.

Voor Bonjasky, drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix, was het zijn eerste wedstrijd sinds 2014. In juli kondigde hij zijn rentree aan. Voor Manhoef was het zondagavond juist zijn afscheidswedstrijd.

Manhoef boekte zijn allereerste zege tegen Bonjasky. De kickboksers stonden drie keer tegenover elkaar. Bonjasky won al die confrontaties. "Vier keer is scheepsrecht", zei een blije Manhoef na afloop. "Ik heb laten zien dat er met mij niet te spotten valt." 

Bonjasky zei meteen na afloop voor de camera's van tv-zender Spike dat het 'best lekker was om weer in de ring te staan.' Hij feliciteerde Manhoef moet de woorden: "Ik verlies niet van een pannenkoek, ik verlies van een krijger."

Verslaggever Florian van Velthoven was de hele avond aanwezig bij het duel tussen Bonjasky en Manhoef. Lees hieronder zijn verslag.


© omroep flevolandsitemap | disclaimer