Voorzitter Aasman stopt bij asv Dronten

Dronten 2 november 2017
Voorzitter André Aasman stopt na dit seizoen als voorzitter van voetbalvereniging ASV Dronten. Hij heeft het bestuur laten weten niet meer beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn binnen de club. Hiervoor zal Aasman toestemming vragen aan de leden tijdens de volgende algemene ledenvergadering in december.
 
Meer tijd in eigen bedrijf
“De keuze is op nee gevallen omdat ik meer tijd in mijn eigen bedrijf wil steken. Voorzitter zijn van de grootste voetbalvereniging van Dronten is een mooie, maar tijdrovende klus. Dit seizoen rond ik dan ook alleen de lopende zaken af”, aldus Aasman.
 
Club op orde
Volgens Aasman laat hij de club goed achter na 6 jaar voorzitterschap: “Ik ben blij dat er sprake is van een gezonde financiële basis. We zijn qua accommodatie goed op orde. Ook sportief gezien, zeker wanneer we naar ons eerste elftal kijken, is er veel gebeurd. Bij mijn aantreden speelden we 2e klasse en nu, na zelfs een jaar in de hoofdklasse, spelen we veelal met zelf opgeleide jongens in de 1e klasse. Ook in de breedte met onze vele jeugdteams zorgen we voor prestaties maar vooral voor veel voetbalplezier.

Opmars meisjesvoetbal
De landelijke opmars van het vrouwen- en meisjesvoetbal is ook bij asv Dronten terug te zien. Al voor de winst op het EK steeg het aantal vrouwelijke leden. Na een succesvolle meidenclinic in samenwerking met onze partnerclub PEC Zwolle zijn er nog meer meiden die voor asv Dronten hebben gekozen”, aldus Aasman.
 
 
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer