Hockey-vrouwen Almere delen punten met HBS

ALMERE • Zo 5 november 2017 | 14:49 • Zondag 5 november 2017 | 14:49
De hockeysters van Almere hebben zondag gelijkgespeeld tegen directe concurrent HBS. In Bloemendaal werd het 2-2.

Almere kwam na een strafcorner al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Melissa Pieters maakte de openingstreffer. In de twintigste minuut maakte Demi Hilterman de gelijkmaker voor HBS. Ongeveer tien minuten later kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Lea Storteboom.

In de tweede helft zorgde Yvette Willems voor de gelijkmaker. De vrouwen van de Almeerse Hockey Club blijven op de vijfde plaats in de overgangsklasse staan. Volgende week ontvangen ze hekkensluiter Union.