Leeuwin denkt over buitenlands avontuur

ALMERE • Zo 5 november 2017 | 15:23 • Zondag 5 november 2017 | 15:23
Voetballer Ramon Leeuwin vindt een buitenlands avontuur een interessante optie wanneer zijn contract bij FC Utrecht komende zomer afloopt. De Almeerder wil ook niet uitsluiten dat hij bijtekent in de Domstad, waar hij de afgelopen drie seizoenen een vaste basisspeler was. 

Leeuwin leek afgelopen zomer al een transfer te maken naar sc Heerenveen, maar die ketste op het laatste moment af. De 30-jarige verdediger raakte daardoor wel op een zijspoor bij FC Utrecht. Vorig weekend keerde tegen hij NAC Breda weer terug in het elftal van coach Erik ten Hag. En zondagmiddag won FC Utrecht, met Leeuwin als basisspeler met 1-2 van Ajax.

Moeilijk en frustrerend
De voetballer noemt de afgelopen maanden waarin hij vanaf de reservebank FC Utrecht wisselend zag presteren, een moeilijke en soms frustrerende periode. Volgens Leeuwin is de kou tussen hem en de eredivisieclub inmiddels volledig uit de lucht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel