ASV Dronten verrassend uitgeschakeld door derdeklasser Olympia

DRONTEN • Za 11 november 2017 | 15:54 • Zaterdag 11 november 2017 | 15:54
Eersteklasser ASV Dronten is verrassend uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. Op bezoek bij derdeklasser Olympia'28 in Hasselt ging de formatie van trainer Raymond Schuurman met 4-3 onderuit.

ASV Dronten keek bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft wisten Kevin van der Vlag en Martijn Timmer de achterstand weg te werken. De wedstrijd leek uit te draaien op penalty's, totdat Olympia vlak voor tijd een strafschop kreeg. Die werd benut, waarna de thuisploeg ook nog een vierde doelpunt wist te maken. Jeroen van der Meer scoorde nog wel 4-3, maar uitschakeling werd daarmee niet voorkomen.

De eersteklasser speelt komende zaterdag voor de competitie in en tegen Zutphen. De Drontenaren staan in de middenmoot van de 1e klasse D met 8 punten uit 7 duels.