Flevo Boys door in de beker

EMMELOORD • Za 11 november 2017 | 16:29 • Zaterdag 11 november 2017 | 16:29
Eersteklasser Flevo Boys is een ronde verder in het bekertoernooi. De Emmeloorders wonnen zaterdagmiddag met 4-0 van tweedeklasser DESZ uit Zwartsluis.

Na 18 minuten spelen kwamen de Emmeloorders in Zwartsluis op voorsprong. Verdediger Arnoud Post schoof de bal langs doelman Renee Agterhuis. Flevo Boys maakte vanuit een hoekschop de 0-2. Brorn Adams kopte de goal binnen. Ruststand 0-2.

Na 23 minuten in de tweede helft werd Jarno van der Wal in het strafschopgebied onderuit gehaald. Van der Wal nam zelf de strafschop, maar hij miste vanaf elf meter. Van der Wal scoorde zes minuten later toch nog. Hij maakte de 0-3 voor de Emmeloorders. In laatste minuut zette Flevo Boys de eindstand van 0-4 op het scorebord. Arnoud Post maakte zijn tweede van de middag.