City FC gehavend richting Emmen

ALMERE • Do 16 november 2017 | 15:27 • Donderdag 16 november 2017 | 15:27
Na de interland-break hervatten de profvoetballers van Almere City vrijdagavond de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Emmen, de nummer 9 van de ranglijst. De Almeerders, die momenteel 14e staan, willen voortborduren op de eerste wedstrijd van de 2e periode die twee weken geleden thuis met 3-2 werd gewonnen van Jong AZ.

Trainer Jack de Gier kan in Emmen niet beschikken over aanvoerder Tom Overtoom en linksbuiten Jerge Hoefdraad, die beiden op de weg terug zijn na langdurige blessures. Ook niet van de partij is rechtsbuiten Archille Vaarnold, die kampt met een hamstringblessure. Middenvelder Kevin Brands zal tevens niet afreizen naar Drenthe, hij is ziek momenteel.

Trainer Jack de Gier verwacht een getergd FC Emmen, dat uit zal zijn op revanche na de 3-1 nederlaag bij Helmond Sport van twee weken geleden. De wedstrijd in Emmen is vrijdagavond op onze website te volgen via een Liveblog.  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel