Flevo Boys speelt gelijk, geen periodetitel

EMMELOORD • Za 18 november 2017 | 16:27 • Zaterdag 18 november 2017 | 16:27
Eersteklasser Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen DOS’37 met 1-1 gelijk gespeeld en loopt daardoor de periodetitel mis. Concurrent DETO heeft namelijk met 1-0 gewonnen.

De Emmeloorders kregen in de eerste helft op Sportpark Het Midden in Vriezenveen genoeg kansen, maar kwamen niet tot scoren (rust 0-0).

In de zesde minuut van tweede helft kwam Flevo Boys op voorsprong. Invaller Jarno van der Wal tikte een vrije schop van een andere invaller Arjen Spaan binnen (0-1).

In de 24ste minuut komt DOS na een paar grote kansen op gelijke hoogte (1-1). Dat was dus ook de eindstand in Vriezenveen.