Belangrijke zege voor herenteam Almeerse

ALMERE • Zo 19 november 2017 | 16:14 • Zondag 19 november 2017 | 16:14
De mannen van de Almeerse Hockey Club hebben het laatste duel voor de winterstop met 4-2 gewonnen van Pinoké.

In het eerste kwart kwam Almere op voorsprong vanuit een strafcorner. Stijn Jolie was trefzeker (1-0). Tien minuten voor rust kwam Pinoké terug (1-1). Dat was ook de ruststand op het Klein Brandt Sportpark.

Jolie trefzeker
In de tweede helft zette opnieuw Jolie zijn ploeg op voorsprong (2-1), dit keer uit de rebound van een strafcorner. In het laatste kwart scoorde Jolie zijn derde goal. Hij maakt een strafcorner mooi af (3-1). De aansluitingstreffer van Pinoké kwam elf minuten voor tijd (3-2). Jolie maakte ook de laatste treffer. In de laatste minuut scoorde hij opnieuw vanuit een strafcorner (4-2).

De Almeerders beginnen op 27 december met de competitie in de zaal. Ook daar speelt de club in de hoofdklasse.