Jeugdinternational De Haan wil begin 2018 rentree maken

ALMERE • Ma 20 november 2017 | 14:13 • Maandag 20 november 2017 | 14:13
Jeugdinternational Daniel de Haan hoopt vanaf begin januari weer in actie te kunnen voor de Almeerse Hockey Club. De Almeerse hockeyers zijn in die winterperiode actief in de zaalcompetitie. De Haan is dan vermoedelijk volledig hersteld van een gebroken middenvoetsbeentje.

De Haan heeft een lange revalidatie achter de rug, nadat hij begin september tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen SCHC de kwetsuur opliep. Na een operatie werkte hij met behulp van de clubfysio aan zijn herstel.

Voor De Haan was het zeer frustrerend om de afgelopen maanden de wedstrijden van zijn ploeg in de Hoofdklasse vanaf de zijlijn te hebben moeten volgen.  

Zondag speelden de Almeerders de laaste wedstrijd voor de winterstop in de Hoofdklasse. Op eigen veld werd er met 4-2 gewonnen van Pinoké uit Amsterdam. De Almeerders staan na 13 wedstrijden op de één-na-laatste plaats van de Hoofdklasse.   

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel