Afscheid SV Urk-voorzitter Meun is definitief

URK • Ma 20 november 2017 | 15:53 • Maandag 20 november 2017 | 15:53
Gerrit Meun legt woensdag definitief de voorzittershamer bij SV Urk neer. Tijdens de Algemene Leden Vergadering wordt afscheid genomen van de aftredend preses, hoewel nog geen opvolger voorgedragen is. 

Meun bekleedde gedurende twee bestuursperiodes de functie van voorzitter. Eigenlijk verstreek vorig jaar al de maximale bestuurstermijn van acht jaar, maar omdat zich geen geschikte kandidaat meldde, besloot Meun er nog een jaar aan vast te plakken. 

Hoewel de club nog altijd geen opvolger heeft gevonden die woensdagavond kan worden voorgedragen, is het uitgesloten dat Meun langer blijft. Zijn taken zullen om die reden de komende tijd waarschijnlijk door de overige bestuursleden worden opgepakt. Volgens Meun praat het bestuur van SV Urk wel met een mogelijke kandidaat voor de functie van voorzitter, maar is nog niet te zeggen of het ook tot een voordracht gaat komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel