Winst voor vrouwen Almeerse

ALMERE • Wo 22 november 2017 | 22:25 • Woensdag 22 november 2017 | 22:25
De vrouwen van de Almeerse Hockey Club hebben in de overgangsklasse de inhaalwedstrijd tegen Cartouche met 2-1 gewonnen. Deze wedstrijd werd eerder op zondag 15 oktober afgelast. Er was toen geen scheidsrechter beschikbaar voor het duel.

In de eerste helft had de ploeg van coach Dider Meijer het zwaar. Cartouche zette veel druk. Almere kreeg wel kansen, maar kwam niet tot scoren (rust 0-0).

Yvette Willems en Lisanne Segers scoorden in de tweede helft direct achter elkaar de 1 en 2-0 voor Almere. Dat was in de 18de en 21ste minuut na rust.

Twee minuten na de goals van Almere scoorden de gasten de aansluitingstreffer (2-1). Dat was dus ook de eindstand op Klein Brandt Sportpark.

De Almeerse staat na deze overwinning op de vierde plaats in de overgangsklasse.

De vrouwen spelen zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop. De Almeerse gaat op bezoek bij Victoria in Rotterdam.