ASV Dronten wint thuis van Nunspeet

DRONTEN • Za 25 november 2017 | 16:27 • Zaterdag 25 november 2017 | 16:27
ASV Dronten heeft zaterdagmiddag in eigen huis met 2-1 gewonnen van Nunspeet. Bij rust leidde de ploeg van coach Raymond Schuurman al met 1-0.

De Drontenaren kwamen in de 7e minuut op voorsprong, nadat ASV Dronten aanvoerder Rik Breemhaar de bal mocht binnenkoppen na een corner. Vervolgens kreeg de thuisploeg goede kansen om de marge te verdubbelen: zo raakten zowel Martijn Timmer als Jeroen van der Meer de paal.

Nunspeet wist nauwelijks gevaarlijk te worden, maar toch kwamen de gasten in de 73e min op gelijke hoogte toen Henk Baum de bal via de onderkant van de lat mocht binnenschieten. Vlak voor tijd besliste Kevin van der Vlag met een rake vrije trap de wedstrijd alsnog in het voordeel van de thuisploeg: 2-1