Almeerse D1 verliest van HV Victoria

ALMERE • Zo 26 november 2017 | 15:19 • Zondag 26 november 2017 | 15:19
De vrouwen van de Almeerse Hockeyclub hebben niet kunnen winnen van HV Victoria. In Rotterdam werd de ploeg van trainer Dider Meijer met 3-2 verslagen.

Almere ging met een 2-0 achterstand de rust in door doelpunten van Bente Sluijter en Joëlle Luijkx. Direct na rust wist Yvette Willems de 2-1 te maken. Toch kwam er geen gelijkmaker en kon Victoria de voorsprong weer vergroten. Puck Hooijer scoorde zeven minuten voor het einde het laatste punt voor Almere.

Trainer Meijer was na afloop niet tevreden met het resultaat. "We hebben ons niveau vandaag niet kunnen halen. De tweede helft was dat gelukkig een stuk beter, maar het was niet genoeg."Ook concurrenten Rotterdam en HBS verspeelde punten. Hierdoor gaan de dames van Almere op de vierde plaats in de overgangsklasse de winterstop in.

Hervatting competitie
Op 4 maart wordt de competitie hervat, dan is HIC de tegenstander. Meijer is over het algemeen tevreden over de eerste seizoenshelft. "We hebben zeker wat moois neergezet, maar vandaag bleek dat we nog hard moeten werken om elke wedstrijd op ons beste niveau te spelen."