Mensah geniet als jeugdtrainer bij City FC

ALMERE • Di 28 november 2017 | 16:59 • Dinsdag 28 november 2017 | 16:59
Oud-profvoetballer Kofi Mensah uit Almere geniet met volle teugen van zijn eerste stappen in zijn trainerscarrière bij Almere City FC. De oud speler van onder meer Ajax, FC Omniworld en NAC Breda is sinds vorig jaar jeugdtrainer bij de Jupiler League club.

Sinds dit seizoen is de Almeerder de assistent-trainer van Jason Oost bij het elftal voor spelers onder de 17 jaar. “Het bevalt fantastisch. Ik wil de jeugd bespelen en hoop ze te prikkelen. Ik heb elke dag heel veel lol met de jongens. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik iets probeer over te brengen op de training en dat later terugzie op het veld”, aldus Mensah .

Hij begint in januari aan de verkorte trainerscursus TC2, zodat hij de hoogste jeugdteams mag trainen. Mensah ziet zijn trainerscarriere als een nieuw hoofdstuk in zijn leven. “Ik bekijk de toekomst van stap tot stap. Ik begin weer helemaal onderaan de ladder. Mijn eerste prioriteit is nu om mijn papieren te gaan behalen. Mijn toekomstdroom is om later trainer van Ajax of Almere City FC te worden." 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel