'Toekomst Flevo Boys rooskleurig na financiële problemen'

EMMELOORD • Do 30 november 2017 | 17:36 • Donderdag 30 november 2017 | 17:36
Voetbalclub Flevo Boys heeft een nieuw bestuur, een nieuwe voorzitter en een goedgekeurde financiële begroting voor dit jaar. 

De door financiële problemen geplaagde voetbalclub uit Emmeloord hield woensdag een belangrijke ledenvergadering waar dit besloten werd. De club kampt de laatste tijd met tekorten, mede veroorzaakt door tegenvallende sportieve prestaties van het eerste elftal.

Flevo Boys degradeerde uit de hoofdklasse en daardoor kwamen er minder mensen naar de club. Dit heeft invloed gehad op de kaartverkoop en de kantine-inkomsten. Volgens de nieuwe voorzitter van Flevo Boys, Hendrikus Oostra, is de club nu weer op de weg terug.

"We hebben de tering naar de nering gezet. De spelers van het eerste elftal hebben salaris ingeleverd en een aantal sponsoren heeft extra geld gedoneerd," aldus Oostra.

Ondanks dat er nog veel moet gebeuren ziet de toekomst van Flevo Boys er weer rooskleurig uit. Het doel is om een meerjarige begroting te maken die sluitend is. "We moeten voorkomen dat de financiële problemen van het verleden terugkomen". Het nieuwe  bestuur start volgens de voorzitter vol vertrouwen aan haar taak. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel