ASV Dronten boekt tweede zege op rij

DRONTEN • Za 2 december 2017 | 16:36 • Zaterdag 2 december 2017 | 16:36
De voetballers van eersteklasser ASV Dronten hebben de tweede zege op rij geboekt. Op bezoek bij KHC in Kampen wonnen de Drontenaren met 1-2 door twee doelpunten van Jeroen van der Meer.

Al in de tweede minuut scoorde Van der Meer zijn eerste van de middag. De bezoekers waren in die eerste helft scherper dan KHC en leken bij de 0-2 wat geluk te hebben. De bal belandde, uit een vrije trap, op de paal. Van der Meer stond op de juiste plek om de bal binnen te tikken, maar stond op het randje van buitenspel.

Na rust was het duel lange tijd in evenwicht, totdat KHC in de 73ste minuut terugkwam in de wedstrijd via Nick Notrot. In de slotfase nam de thuisploeg alle risico’s op de gelijkmaker, maar Dronten hield stand.