Personele problemen City FC tegen De Graafschap

ALMERE • Do 7 december 2017 | 12:42 • Donderdag 7 december 2017 | 12:42
Almere City FC trainer Jack de Gier kan vrijdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen De Graafschap geen beroep doen op middenvelder Kevin Brands en centrale verdediger Damon Mirani.

Mirani heeft te kampen met een gekneusde rib, terwijl Brands afwezig is vanwege privé omstandigheden. De wedstrijd tegen de Superboeren komt bovendien te vroeg voor de aanvallers Jergé Hoefdraad, Archille Vaarnold en middenvelder Tom Overtoom, die terugkomen van langdurige blessures. 

De Graafschap staat momenteel op de 4e plaats van de Jupiler League, terwijl de Almeerders zijn terug te vinden op de 10e plek van de ranglijst. In de strijd om de 2e periodetitel doen beide ploegen het goed: City heeft 11 punten uit 5 wedstrijden, terwijl De Superboeren één punt minder hebben.

Almere City FC zal vrijdagavond met rouwbanden spelen, omdat vorige week veiligheidscoördinator André Kenbeek op 64-jarige leeftijd is overleden. Voor de wedstrijd zal bovendien een minuut stilte worden gehouden om Kenbeek te herdenken.   

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel