Patatbakker wint ton in kickbokstoernooi in Abu Dhabi

EMMELOORD • Za 9 december 2017 | 13:51 • Zaterdag 9 december 2017 | 13:51
De 21-jarige kickbokser Endy Semeleer uit Emmeloord heeft vrijdag in Abu Dhabi het Enfusion-toernooi gewonnen. De medewerker van snackbar De Patatbaas aan de Lange Nering is daarmee 100.000 euro rijker geworden.

Collega's en klanten van De Patatbaas hebben het toernooi vrijdag live op een scherm gevolgd in de snackbar. Zij werden na de overwinning getrakteerd op gratis patat. Werkgever Daan Jippes is enorm trots op de prestaties van Endy. "Hij is een enorm talent en traint er keihard voor. Deze jongen verdient echt een podium."

Op zoek naar een nieuwe bakker?
Endy, die naast zijn baan in de snackbar ook sportinstructeur is, traint dagelijks bij Budo Centrum NOP. Hij komt zondag weer thuis van het toernooi. Of hij na het winnen van de grote prijs bij De Patatbaas blijft werken, is nog onduidelijk. Volgens werkgever Daan is dat wel de vraag die heel veel mensen hem sinds de wedstrijd al gesteld hebben. "De komende week heeft hij sowieso vrij. En daarna moeten we maar eens praten."

Overigens is al bekend geworden dat Endy in maart zal uitkomen tegen de Thaise meervoudig wereldkampioen Buakaw Banchamek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel