Zware thuisnederlaag voor Jong City FC

ALMERE • Za 9 december 2017 | 17:34 • Zaterdag 9 december 2017 | 17:34
Het beloftenelftal van Almere City FC heeft zaterdagmiddag op eigen veld een grote nederlaag geleden tegen DVS'33. De ploeg uit Ermelo was in het Yanmar stadion met maarliefst 1-4 te sterk voor de koploper van de Derde Divisie.

De gasten kwamen al na 1 minuut op voorsprong door een goal van Daniel van Warven. Halverwege de eerste helft verdubbelde Daniel Roemeon de voorsprong voor DVS'33. Nog voor rust schoot Nicky van Hilten de aansluitingstreffer binnen voor de Almeerse talenten.

In de tweede helft liep DVS'33 via Maurice de Ruiter (penalty) en Benjamin Roemeon uit naar een ruime 1-4 zege. Jong City blijft ondanks de nederlaag koploper in de Derde Divisie. De voorsprong op Spakenburg is wel geslonken tot één punt.