Einde ongeslagen reeks Joshua Brenet bij PSV

ALMERE • Ma 11 december 2017 | 9:33 • Maandag 11 december 2017 | 9:33
Zondagmiddag is er een einde gekomen aan de ongeslagen reeks competitiewedstrijden van de Almeerse voetballer Joshua Brenet in het shirt van zijn club PSV. De club uit Eindhoven verloor met Brenet in de basis de uitwedstrijd tegen Ajax kansloos met 3-0. 

Brenet, die in zijn jeugdjaren bij Waterwijk en FC Omniworld speelde, bleef in totaal 53 keer achter elkaar ongeslagen met PSV in de competitie. Hij nam begin november het oude clubrecord over van Berry van Aerle, die in het verleden tot 49 competitieduels zonder nederlaag kwam met PSV.

Door het einde van de reeks blijft het Nederlands record in handen van Søren Lerby. De Deen bleef in dienst van Ajax en PSV 59 duels achter elkaar zonder verlies. Op plek twee staat Edwin van der Sar (55 duels). Michael Reiziger staat op de derde plek met 54 achtereenvolgende duels. Brenet neemt nu de vierde plaats 'aller tijden' in met 53 ongeslagen wedstrijden. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel