Winnaar Enfusion-toernooi Abu Dhabi weer thuis

EMMELOORD • Ma 11 december 2017 | 17:20 • Maandag 11 december 2017 | 17:20
Het is eigenlijk te mooi om waar te zijn. Het verhaal van de 21-jarige kickbokser Endy Semeleer uit Emmeloord. Hij won afgelopen vrijdag in Abu Dhabi een kickbokstoernooi met als hoofdprijs 100.000 euro.

Na een kwalificatiewedstrijd in Amsterdam mocht hij als underdog naar het Enfusion-toernooi in Abu Dhabi en, tot ieders verbazing won hij alle wedstrijden. 

Nu is hij terug in Emmeloord en alweer hard aan het trainen. Endy begon met kickboksen op zijn 15e en sindsdien geldt hij als groot talent. Inmiddels traint de Emmeloorder zes keer per week, soms zelfs twee maal per dag.

Zijn droom is om een grote naam te worden in het kickboksen. Met de winst in Abu Dhabi is hij aardig op weg. Tijdens het toernooi versloeg de jonge kickbokser twee wereldkampioenen.

Inmiddels heeft hij 17 gewonnen wedstrijden op zijn naam staan, waarvan 12 met knock-out. In maart staat de volgende wedstrijd op het programma. Dat zal ook in Abu Dhabi zijn, ditmaal tegen wereldkampioen Buakaw Banschamek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel