City FC verliest uitwedstrijd bij Jong PSV

ALMERE • Vr 15 december 2017 | 19:21 • Vrijdag 15 december 2017 | 19:21
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Jong PSV met 3-2 verloren. Door de nederlaag en de winst van Fortuna Sittard lijkt het winnen van de tweede periodetitel heel ver weg voor de Almeerders. De achterstand op de Limburgers bedraagt nu 4 punten met nog 2 wedstrijden te spelen.

Bij rust leidden de beloften van PSV al met 1-0 door een goal van aanvoerder Obispo. In de tweede helft boog Almere City FC binnen 10 minuten via Van der Water en Valpoort de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Vervolgens weigerden de Almeerders de wedstrijd in het slot te gooien na een goede kans van Owusu op de 1-3.

In de laatste 20 minuten ging het alsnog mis voor Almere City FC: Donyell Malen sloeg 2x toe en bezegelde het lot van de Almeerders: 3-2. Volgende week speelt de ploeg de laatste wedstrijd van 2017 thuis tegen FC Eindhoven.