Jong City FC verspeelt koppositie bij Magreb'90

ALMERE • Za 16 december 2017 | 16:30 • Zaterdag 16 december 2017 | 16:30
Het beloftenelftal van Almere City FC heeft zaterdagmiddag dure punten verspeeld in de Derde Divisie. De ploeg van coach Ivar van Dinteren speelde in Utrecht met 2-2 gelijk bij Magreb'90. Door het puntenverlies en de winst van concurrent Spakenburg zijn de Almeerse talenten geen koploper meer.

Bij rust leidde Jong City FC nog met 1-2 op sportpark Papendorp. Nadat Magreb op voorsprong was gekomen kreeg Jong City FC voor rust twee keer een strafschop, die door aanvoerder Adriaan Kruisheer werden benut.

In de tweede helft kwam de thuisploeg via Dyllan Ahinful op gelijke hoogte. Spakenburg dat thuis dik won van ACV is de nieuwe koploper met één punt voorsprong op Jong Almere City FC. Op zaterdag 13 januari wordt de Derde Divisie hervat met de regelrechte topper: Jong Almere City FC - Spakenburg.