SV Urk wint met 2-3 bij DFS

URK • Za 16 december 2017 | 16:49 • Zaterdag 16 december 2017 | 16:49
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag hun laatste wedstrijd van 2017 in de Hoofdklasse B gewonnen. In Opheusden was de ploeg van Richard Karrenbelt met 2-3 te sterk voor DFS.

In de openingsfase kreeg SV Urk direct een strafschop, die door Jelle de Boer werd benut. Nog voor rust kwam DFS op gelijke hoogte: 1-1.

In het begin van de tweede helft kwam de thuisploeg snel op voorsprong. Na iets minder dan een uur spelen scoorde SV Urk via Romkes de gelijkmaker: 2-2. Uiteindelijk was het Riekelt Nentjes die de winnende 2-3 mocht aantekenen en SV Urk het volle pond bezorgde.

De Urkers sluiten het jaar af met een 14e plaats op de ranglijst van de Hoofdklasse B. Op 20 januari hervat de ploeg de competitie met een thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn.