Almere City FC speelt gelijk tegen Kozakken Boys

ALMERE • Za 6 januari 2018 | 16:00 • Zaterdag 6 januari 2018 | 16:00
Almere City FC heeft zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd gelijkgespeeld  tegen Kozakken Boys, de nummer 3 van de tweede divisie. In Werkendam kwam de ploeg van trainer Jack de Gier niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

In de eerste helft kwamen de Almeerders op voorsprong na een vrije trap van Anass Ahannach. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een benutte strafschop van El Azzouti.

Reservedoelman Roy Pistoor ontbrak bij Almere City FC. Hij gaat vermoedelijk de rest van het seizoen op huurbasis keepen bij tweede divisionist ASV De Dijk uit Amsterdam. Volgende week hervat Almere City de competitie in de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.