Vermeer dringt aan op vertrek bij Feyenoord

ALMERE • Ma 15 januari 2018 | 15:19 • Maandag 15 januari 2018 | 15:19
De Almeerse voetbalkeeper Kenneth Vermeer dringt aan op een vertrek bij Feyenoord. De 32-jarige doelman wil op korte termijn in gesprek met de clubleiding vanwege zijn reserverol, zegt hij in een interview met De Telegraaf.

"Ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten. We moeten praten met de trainer en de clubleiding”, stelt de keeper in de krant. Vermeer heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2020: "Het is niet de bedoeling om nog twee jaar op de bank te zitten. Ik heb nu niet de leeftijd om reservedoelman te zijn.”

De doelman kreeg afgelopen weekend te horen dat hij ook in de tweede seizoenshelft geen eerste keeper is bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest voor de Australiër Brad Jones onder de lat. Hij greep zijn kans in De Kuip toen Vermeer in 2016 een vervelende achillespeesblessure opliep. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel