Darter Co Stompé annuleert rentree

LELYSTAD • Ma 22 januari 2018 | 17:36 • Maandag 22 januari 2018 | 17:36
Darter Co Stompé uit Lelystad maakt toch niet zijn rentree als actief speler bij dartbond PDC. Dat blijkt uit de deelnemerslijst die de bond heeft gepubliceerd. 

Eerder kondigde de Lelystedeling nog aan zijn rentree te willen maken in het profcircuit en mee te willen doen aan de Challenge Tour en de European Tour Qualifiers. Stompé zou daarvoor echter eigenlijk afgelopen dagen al moeten aantreden tijdens de zogenaamde 'Qualifying School' in het Duitse Hildesheim.

Stompé besloot echter toch af te zien van zijn plannen: “Ik had er helaas toch geen tijd voor. Ik had al de nodige demo’s staan en bovendien heb ik op het moment veel andere dingen aan mijn hoofd”, laat Stompé weten aan Dartinfo. Het is niet duidelijk of 'The Matchstick', zoals de bijnaam van de Lelystedeling luidt, in de komende jaren alsnog een poging zal wagen om zijn dartcarrière nieuw leven in te blazen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel