Almere City FC huurt Peeters van Real Madrid

ALMERE • Zo 28 januari 2018 | 11:59 • Zondag 28 januari 2018 | 11:59
Almere City FC huurt aanvaller Mink Peeters de rest van het seizoen van Real Madrid. De 19-jarige aanvaller was de eerste seizoenshelft verhuurd aan VVV-Venlo, maar maakt nu de overstap naar Almere.

Alleen in het bekerduel met Blauw Wit'38 speelde de jonge aanvaller mee. Peeters speelde in de jeugd van PSV en Ajax voordat hij in augustus vorig jaar de overstap maakte naar Real Madrid. Peeters won vorig jaar met Real Madrid Juvenil A (O19) de titel en beker in Spanje. De afgelopen zes maanden werd hij verhuurd aan VVV-Venlo, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe.

De Gier is blij
Peeters is blij met zijn komst naar het Yanmar Stadion. "Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging en ik hoop bij Almere City FC de volgende stappen te zetten in mijn carrière." Ook hoofdtrainer Jack de Gier is verheugd. "Mink past goed bij de ambities van de club. Wij zijn content met het feit dat wij het aankomende half jaar over Mink kunnen beschikken." Algemeen directeur John Bes sluit zich daar bij aan. "Mink is één van de grootste talenten van Nederland. Het is goed om te zien dat zo’n jongen bewust kiest voor Almere City FC. Het is ondertussen bekend dat jonge talenten hier beter worden en dat zij kunnen profiteren van het podium dat wij hen bieden.”

Peeters is de tweede speler van de Almeerders met een verleden bij Real Madrid. James Efmorfidis speelde in de jeugd ook al voor de Madrilenen.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel