Mink Peeters wil zich bewijzen bij City FC

ALMERE • Ma 29 januari 2018 | 13:19 • Maandag 29 januari 2018 | 13:19
Aanvaller Mink Peeters wil zich bij Almere City FC revancheren na een mislukt avontuur bij VVV Venlo. De Almeerse Jupiler League club huurt het talent het komende half jaar van de Spaanse topclub Real Madrid. Peeters werd maandag medisch gekeurd en hoopt snel een rol in de basis te kunnen vervullen.

Peeters moet van de clubleiding van de Koninklijke uit Madrid dit seizoen ervaring opdoen en daarom werd hij verhuurd aan VVV Venlo. In het afgelopen half jaar stond Peeters echter maar éénmaal op het wedstrijdformulier bij de Limburgse club. 

Voor Peeters is het zaak om snel wedstrijdfit te worden bij Almere City FC. "Ik ben onlangs geopereerd aan mijn blinde darm en heb de afgelopen tijd dus weinig gespeeld. Ik heb ontzettend veel zin om hier aan slag te gaan. Ik ben ook al wat bekenden uit mijn tijd bij de Ajax-jeugdopleiding tegengekomen dus het voelt als thuiskomen. Ook spreekt het aanvallende voetbal van de club mij erg aan".

De volgende wedstrijd van Almere City FC is komende vrijdag thuis tegen FC Dordrecht. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel