Van den Berg assistent trainer Flevo Boys

EMMELOORD • Wo 7 februari 2018 | 20:32 • Woensdag 7 februari 2018 | 20:32
Jeroen van den Berg wordt de nieuwe assistent trainer van Flevo Boys. Daarmee haalt de voetbalclub een oude bekende terug. Van den Berg speelde vijf jaar in het eerste van Flevo Boys. Daarna speelde hij bij VVOG en SDC Putten, waarna een enkelblessure een eind maakte aan zijn actieve voetbalcarrière.

Als trainer was Van den Berg onder meer actief bij SV Urk als hoofdtrainer van de A1 in de 2e divisie en als assistent-trainer bij het eerste elftal. Twee jaar geleden werd hij hoofdtrainer bij DESZ Zwartsluis. In november lonkte hij in een interview al naar Flevo Boys.

Gezamenlijk aan de slag
Hij gaat nu de TC 1-cursus combineren met het assistentschap bij Flevo Boys. In het nieuwe seizoen wordt Kevin Waalderbos daar hoofdtrainer. "We hebben er zin in om volgend seizoen gezamenlijk aan de slag te gaan bij Flevo Boys. De selectie is een hechte groep die goed kan voetballen en met plezier samen speelt. Dat is een stevige en solide basis om aan de slag te gaan met het voetbalbeleid van de club”, aldus Van den Berg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel