Flevo Boys speelt gelijk bij SVZW

EMMELOORD • Za 17 februari 2018 | 16:34 • Zaterdag 17 februari 2018 | 16:34
De topper in 1e klasse D tussen koploper Flevo Boys en de nummer 2 SVZW is zaterdagmiddag geeindigd in een gelijkspel. In Wierden stond er na 90 minuten voetballen 1-1 op het scorebord.

De Emmeloorders kwamen vroeg op achterstand door een benutte penalty van SVZW. Vervolgens kreeg ook Flevo Boys een strafschop, maar Aron Strengholt schoot op de paal. Frank Post was even later wel succesvol en bepaalde de ruststand op 1-1.

In de tweede helft gingen beide ploegen voor de winst. De Emmeloorders zagen 8 minuten voor tijd een goal worden afgekeurd vanwege buitenspel. Het bleef echter 1-1.

Door dit resultaat blijft Flevo Boys de trotse koploper van de 1e klasse D.