Jong City geeft 1-3 voorsprong uit handen in Scheveningen

ALMERE • Za 17 februari 2018 | 16:53 • Zaterdag 17 februari 2018 | 16:53
In de Derde Divisie heeft Jong Almere City FC zaterdagmiddag een nederlaag geleden bij Scheveningen. Op Sportpark Houtrust was de thuisploeg met 4-3 te sterk voor de Almeerse talenten.

In de eerste helft kwam Schevingen vroeg op voorsprong door een goal van Robert Steemers. Na een kwartier spelen bepaalde Nicky van Hilten de ruststand op 1-1

In de eerste 20 minuten van de tweede helft liepen de Almeerse talenten uit naar een comfortabele 1-3 voorsprong. Scheveningen knokte zich echter knap terug in de wedstrijd en wist via Tim Peters, Marvin Nieuwlaat en Memhet Aldogon alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken: 4-3.

Het was een enorme gemiste kans voor de Almeerse talenten aangezien koploper Spakenburg met 5-1 verloor bij DVS'33. Spakenburg blijft daardoor koploper in de Derde Divisie, Jong City volgt op één punt.