ASV Dronten keihard onderuit bij WHC

DRONTEN • Za 17 februari 2018 | 17:00 • Zaterdag 17 februari 2018 | 17:00
In de eerste klasse D heeft ASV Dronten zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen WHC met grote cijfers verloren. Op sportpark Mulderssingel in Wezep was de thuisploeg met 6-1 te sterk voor de formatie van Raymond Schuurman. Bij rust was het al 3-1.

In de eerste helft kwam WHC na een kwartier spelen op voorsprong door Draganovic. Na een half uur tekende Kevin van der Vlag voor de gelijkmaker. Vlak voor rust ging het echter mis voor de Drontenaren. In de 39e minuut werd een verdedigingsfout genadeloos afgestraft door Jelle Post: 2-1. Eén minuut voor de pauze kreeg WHC ook nog een penalty, die benut werd door Van Marle: 3-1.

In de tweede helft liep WHC verder uit: tien minuten na rust mocht Jelle Post de 4-1 binnenschieten. Vervolgens tekende Kamphuis voor de 5-1 na een prachtige aanval en Jelle Post bepaalde de einduitslag op 6-1.