Jong Almere City verliest topper

Za 24 februari 2018 | 19:43 Zaterdag 24 februari 2018 | 19:43
Jong Almere City heeft in eigen huis de topper tegen Quick boys met 1-4 verloren. Door het resultaat en de winst van Spakenburg lijkt een kampioenschap voor de ploeg van Ivar van Dinteren ver weg.

In een vermakelijke eerste helft waren er veel kansen aan beide kanten. Na zes minuten zette Achille Vaarnold Jong Almere City op 1-0, maar een minuut later maakte Jesse van Nieuwkerk alweer gelijk. Quick Boys, met Dirk Kuyt als assistent trainer op de bank, miste voor rust nog een strafschop. Vlak voor rust kwamen de bezoekers wel op 1-2, tevens de ruststand.

Na rust kreeg Jong Almere City genoeg kansen. Het was echter Quick Boys wat nog twee scoorde en zo won de ploeg uit Katwijk met grote cijfers.

Door het resultaat komt Quick boys op twee punten van Jong Almere City in de 3e divisie, maar blijven de Almeerders wel tweede.