FC Omniworld speelt gelijk

Za 3 maart 2007 | 0:00 Zaterdag 3 maart 2007 | 0:00
FC Omniworld is er vrijdag niet in geslaagd om te winnen van Helmond Sport. De ploeg van trainer Jan Schulting speelde thuis teleurstellend met 1-1 gelijk tegen de nummer 19 van de Jupiler League.

In de 1e helft kwam Omniworld verdiend op voorsprong door een doelpunt van Dwight Eind. Ook in de tweede helft was Omniworld de betere ploeg, alleen wist het nauwelijks kansen te creëren. Pas vlak voor tijd maakten de Brabanders gelijk, nadat Hendriksen een vrije trap langs Molenaar wist te koppen. FC Omniworld staat nu op de twaalfde plaats in de Jupiler League.

Volgende week begint voor Omniworld de zesde periode met een uitwedstrijd tegen Telstar.