Zorgen voor hoofdklasser FC Omniworld

Zo 4 maart 2007 | 0:00 Zondag 4 maart 2007 | 0:00
FC Omniworld is zondagmiddag verder weggezakt in de zondaghoofdklasse A. In Almere werd een matige wedstrijd in het voordeel van de bezoekende club beslist. Tegenstander VVSB uit Noordwijkerhout won met 0-2.

In de eerste helft had Omniworld het meeste balbezit en creëerde het enkele kansen. VVSB sloeg echter toe in de 26ste minuut, waardoor het verzet van de thuisploeg was gebroken. In de tweede helft bepaalde VVSB de eindstand op 0-2.

Hierdoor verliest FC Omniworld het zicht op de middenmoot. De ploeg zakt naar de negende plek in de ranglijst en moet rekening gaan houden met degradatie.